Vriespunt

Doe mee met onze actie: “Vriespunt”
Voorspel de laagste temperatuur in januari /februari 2021 op de ijsbaan.

Wat is de actie “Vriespunt” ?
“Vriespunt” is een actie waarbij je kunt voorspellen tot hoever het kwik maximaal gaat dalen in de maanden januari en februari 2021. Belangrijk hierbij is dat je de exacte datum aangeeft wanneer het laagste punt wordt bereikt. Kortom: wat wordt de koudste dag en wanneer??
Wie dit goed voorspelt, wint € 1.000,00.

Troostprijs
Wanneer je de temperatuur goed voorspelt, maar de datum niet, kun je een troostprijs winnen die kan oplopen tot € 500,00 (bedrag hangt af van het aantal juiste voorspellingen van de laagste temperatuur).

Hoe meten we de temperatuur?
Met professionele apparatuur wordt iedere 5 minuten de temperatuur gemeten in Bantega. Dit wordt vastgelegd in een logboek . Via onderstaande een grafiek is dit deels te volgen.

Hoe kun je meedoen aan de actie?
Via de website www.ijsclubdepolder.nl/shop kun je in de webshop ‘loten’ kopen
à € 2,00 per stuk. Je geeft daarbij een combinatie van dag en temperatuur aan waarvan jij denkt dat het prijswinnend zal zijn. De temperatuur is tot een tiende achter de komma aan te geven. Elke combinatie van dag en temperatuur is uniek en kan maar eenmaal worden gekocht.

Waarom de actie “Vriespunt”?
Door de ijsloze winters zijn er weinig opbrengsten voor de clubkas. IJsclub de Polder wil graag activiteiten blijven organiseren. Om dit mogelijk te maken, wordt deze actie in het leven geroepen.

Om snel door de loten te bladeren, gebruik de navigeerbalk “vriespunt” boven in site, de zwarte balk (of het “hamburgertje” op een mobiel apparaat)
voor de algemene voorwaarde klik hierop. (hieronder de huidige meting op dit moment)